Voetproblemen

Heeft u last van voetklachten/problemen?

Wij helpen u graag en willen ook graag uw verhaal aanhoren. U kunt het beste eerst even een e-mail sturen om een afspraak te maken. Voorheen konden wij dit tussen onze werkzaamheden door doen, maar echter door de extreme grote toestroom van reparaties is dit heden ten dage niet meer mogelijk. Wij proberen u zo goed mogelijk van uw klachten af te helpen, zoals bijvoorbeeld hielspoor of andere voet/lichaams gerelateerde aandoeningen

Jürgen is gediplomeerd orthopedisch-voetbedspecialist.

Lars is gediplomeerd voetkundig-adviseur

Wel prefereren wij op voorhand een afspraak te maken via wim.schoenmakerij@gmail.com

Zo kunnen wij u zo goed mogelijk helpen en van dienst zijn.

Shoeboy's inlegzolen van Schoenmakerij "WIM" Arnhem
Sportvoetbedden & inlegzolen
Energy Multi Sport Zolen

Energy Multi Sport


Dit flexibele, anatomisch gevormde voetbed is geschikt voor alle recreatiesporters en biedt extra stevigheid en stabiliteit tijdens het sporten. Het zachte speciaalschuim dempt de voet optimaal en verdeelt de druk gelijkmatig over een groter oppervlak. Het Memory Heel Cushion vermindert druk en impact, waardoor gewrichten worden ontlast. De ademende Coolmax vezel voert transpiratievocht snel af, zodat je voeten fris blijven.

Dynamic Sport Zolen

Dynamic Sport 


Dit lichte en dynamische voetbed is ideaal voor sporten met wisselende snelheden, snelle stops en draaiingen, zowel binnen als buiten. De ademende Coolmax toplaag voert transpiratievocht snel af, zodat je voeten droog blijven. Het "double dynamic cushion" schuim vangt schokken op en ontlast gewrichten. De stabiele, anatomisch gevormde schaal biedt extreme grip en perfecte torsiecontrole. Drukontlastende latex kussens onder de hiel en de bal van de voet verminderen de druk bij elke stap.

Outdoor Active Memory Zolen

Outdoor Active Memory 


Dit uiterst lichte, anatomisch gevormde voetbed is perfect voor sport-, wandel- en vrijetijdsschoenen. Het biedt ondersteuning voor je houding tijdens wandelen en hardlopen. Met een TPU-schaal en viltversterking verbetert het de natuurlijke voetafwikkeling en verhoogt het de torsiecontrole op oneffen terrein. Het MEMORY schuim biedt zachte demping voor optimaal comfort en frisheid. De Schock Absorption & Breathability Support technologie zorgt voor extra demping en ademend vermogen. Het latex hielkussen verlicht de impact en beschermt gewrichten en ligamenten.

Shoebox's Bounce Zolen

Bounce 


Met het ultralichte Bounce voetbed ervaar je maximaal "rebound-effect", ideaal voor trendy sporten en harde ondergronden. De elastische toplaag voert transpiratievocht snel af, terwijl de drukontlastende materiaalverbinding je voet comfortabel omhult. De basis van deze flexibele sportzool biedt extreme demping en maximale energieterugwinning. Ga gewoon door, spring hoger en verder!