Schoenreparaties

Sinds 1985 zijn wij gespecialiseerd in alle soorten schoenen- en laarzen reparaties.

Schoenen, leer en onderhoud

Wij leveren alles voor het onderhoud van uw schoeisel en leerartikelen.

Hierbij kunnen wij u goed adviseren.

Diversen

Lederen tassen, jassen, portemonnees alles kan! Wij repareren, maken en/of veranderen het het voor u. Hierbij proberen wij ook zo goed mogelijk mee te denken om tot een mooi resultaat te komen.

Schoenmakerij ''WIM'', Uw schoenmakers in Arnhem

Al ruim 30 jaar zijn wij actief als schoenmakerij. Wij zijn vakkundig en streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit. Daarnaast vinden wij een goede service erg belangrijk en u kunt van ons dan ook deskundig advies verwachten. Uw schoenen zien er weer zo goed als nieuw uit na aan behandeling bij Schoenmakerij WIM. U heeft daardoor langer plezier van uw favoriete paar schoenen.

Op onze website vindt u een compleet overzicht van al onze producten en diensten.

Wat maakt Schoenmakerij WIM speciaal?

Wij zijn gespecialiseerd in onder andere reparaties van berg- en wandelschoenen en hebben we onze eigen techniek ontwikkeld voor Dubarry Laarzen. Sneakers en vrijetijdsschoenen die elders niet meer gerepareerd kunnen worden, kunnen meestal door ons wel vernieuwd worden. Daarnaast is er ruim de mogelijkheid tot extra wensen en dat geldt niet alleen voor schoenen maar ook voor lederen tassen, jassen & allerhande leerartikelen. Bovenal proberen wij dicht bij onze klant te staan en altijd met een zo goed mogelijke oplossing te komen. Wij zien u graag verschijnen.

Een kleine impressie

           Bekijk hier onze FB pagina:                       Bekijk hier onze Instagram pagina:

                       FACEBOOK                                                       INSTAGRAM   

Foto's: Dennis Vloedmans Fotografie