Schoenen reparatie

Sinds 1985 zijn wij gespecialiseerd in alle soorten schoenen- en laarzenreparaties.

Schoenen en leer onderhoud

Wij leveren alles voor het onderhoud van uw schoeisel en lederartikelen.

Hierbij kunnen wij u goed adviseren!

Diversen

Lederen tassen, jassen, portemonnees...? Wij repareren, maken en/of veranderen het het voor u. Hierbij proberen wij ook zo goed mogelijk mee te denken om tot een mooi resultaat te komen.

ACTIE AANBIEDING

De “R” is weer in de maand! Zorg er dus voor dat u goed bent voorbereid op het najaar🌧.

Nu de maanden september en oktober een mooie actie; 2 bussen Shoeboy’s Nano Protect 400ml voor maar €20,-🤩🤩🤩

Schoenmakerij WIM, een echt familiebedrijf!

Al ruim 30 jaar zijn wij actief als schoenmakerij. Wij zijn vakkundig en streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit. Daarnaast vinden wij een goede service erg belangrijk en u kunt van ons dan ook deskundig advies verwachten. Uw schoenen zien er weer zo goed als nieuw uit na aan behandeling bij Schoenmakerij WIM. U heeft daardoor langer plezier van uw favoriete paar schoenen.

Op onze website vindt u een compleet overzicht van al onze producten en diensten.

Wat maakt Schoenmakerij WIM speciaal?

Schoenmakerij WIM heeft enkele zaken die men doorgaans niet elders vindt. Zo zijn wij gespecialiseerd in onder andere reparaties van bergschoenen en wandelschoenen en hebben we onze eigen techniek ontwikkeld voor Dubarry Laarzen. Ook repareren en modificeren wij schoenen door deze bijvoorbeeld te voorzien van hoge zolen. Sneakers en vrijetijdsschoenen die elders niet meer gerepareerd kunnen worden, kunnen meestal door ons wel vernieuwd worden. Daarnaast is er ruim de mogelijkheid tot extra wensen en dat geldt niet alleen voor schoenen maar ook voor lederen tassen, jassen & allerhande leerartikelen.

Een kleine impressie

Foto's: Dennis Vloedmans Fotografie