Veel gestelde vragen

Wanneer is mijn reparatie klaar?

Uw reparatie is gereed om af te halen zodra u een WhatsApp, SMS of E-mail bericht ontvangt. Vanwege de overvloedige aanlevering van reparaties zweven wij qua gereedsheidstermijn tussen 1 á 3 weken.

Hoe lang duurt een reparatie aan mijn schoenen, tas of jas?

Het geven van een exacte datum is ingewikkeld, dit omdat de toestroom van werk extreem groot is. U verneemt vanzelf van ons zodra een reparatie gereed is dmv WhatsApp, SMS of E-mail. Vanwege de overvloedige aanlevering van reparaties zweven wij qua gereedsheidstermijn tussen 1 á 4 weken, dit ligt ook aan de grootsheid van de reparatie en intensiviteit ervan. Maar echter, mocht een reparatie eerder klaar zijn, dan berichten wij u direct.

Hoe kan ik contact met jullie opnemen?

U kunt met ons in contact komen door of fysiek langs te komen in onze winkel, klik >HIER< voor onze openingstijden.

Als u niet in Arnhem of omgeving woont kunt u natuurlijk ons gerust bellen of mailen. Klik >HIER< voor onze contact pagina.

Kunt u mijn schoenen oprekken?

Ja dat kan, afhankelijk van de soort schoen en de soepelheid van het leer kan dit ongeveer een halve maat schelen, soms meer. Belangrijk is wel om altijd eerst even de schoenen te laten zien.

Kunnen jullie kleurverloop poetsen?

Jazeker! Als u in de gelegenheid bent om langs te komen dan kunnen we de schoenen in het echt beoordelen en geven we verder toelichting. Wij hebben altijd alle kleuren op voorraad.

Kunnen jullie mijn schoenen aan de hak verhogen of verlagen?

Dat is mogelijk om te doen, als we eerst even de schoenen in het echt kunnen zien dan kunnen we een plan maken.

Mijn bergschoenen zijn versleten, wat kunnen jullie daar aan doen?

Nieuwe zolen en/of profiel hakken zijn altijd mogelijk voor vele typen bergschoenen. Zo houden wij u aan het wandelen & hiken.

Mijn tas is kapot! Kunnen jullie deze repararen?

Zeker! Brengt u hem langs dan kijken we er even naar en maken we een plan om het probleem aan te pakken. Vooral in ritsen & ritsreparaties hebben wij ons gespecialiseerd.

Kunnen jullie mijn schoenen waterdicht maken?

Jazeker. Wij gebruiken bij schoenen altijd eerst een goede schoenpoets, ledercrème of vetsoort. Dit legt een juiste basis om het leer te verzorgen. Daarna impregneren wij met de juiste middelen van Shoeboy'S om uw schoenen, laarzen, wandelschoenen weer waterdicht te maken. Voor vragen ben u altijd van harte welkom.